22.30'da mudanya'da olacağız. ilk defa fethiye'ye arabayla gidiyorum. google maps'de 3 alternatif var (capsli). özellikle bayram trafiğini de düşünürsek sizce hangisi mantıklı?

bu arada bu rotalarda yol çalışması vs. bilgisi olan var mı?


 

balıkesir ve eskişehir yolları tavsiye ederim, balıkesir yolunda bayram için ege ye gidenler varsa kalabalık olabilir , ondan bugunluk en sağdakini seçmen

psyence fiction

Bozüyük - Kütahya - Afyon - Burdur güzergahı.

Yolalr hep duble rahat geniş. Ancak burdurdan sonra ara ara tek git tek gel'e düşebiliyor. Burdurdan sonra dikkatli gidin.

yatagants

balıkesir yolu normalde güzel de bayramda nasıl olur bilmem. biz balıkesirden gitmiştik.

eksi sozlukte eksiyen adam

Tavşanlı yolunu hemen unut :)

Mudanya'dan Bursa'ya gelirken otoyola Ankara istikametine gir. 60 - 70 km otoyol olacak. Mis gibi, sonrası İnegöl - Bozüyük; Eskişehir'e gelmeden İnönü - Kütahya - Afyon, yollar güzelleşti, rahat rahat gidersin ama ıssız yollar hep. Gece gideceğin için fark etmez diye düşünüyorum. Hayırlı yolculuk :)

minyatur dev

Ben sana hep gittiğim yolu söyleyeyim.
Balıkesir-Akhisar-Gölmarmara(buraya dikkat et yol biraz dar bu güzergahtaki en kötü kısım)-Salihli-Alaşehir-Denizli-Korkuteli Ben Antalya ya gittiğim için devamını bilmiyorum Korkutelinde yol ayrılıyor ama bu yazdığım yerler çok rahat hatta çoğu yerlerde hız bile yapabilirsin. Kütahya tarafını sakın sakın sakın kullanma ayrıca eskişehir biraz ters sanki senin güzergaha. Sorun olursa yazabilirsin.

infernalcadre

bursadan tatilde dalyana gitmiştim. alternatif yol olsun. bursa izmir aydın muğla üzerinden toplamda 8 saatte almıştım eğlenceliydi

karabela
1

mobil görünümden çık