Bildiğiniz güzel yerler var mı acaba? Semt olarak değil de direkt yerin ismi olsa güzel olur. Doğumgünü sebebiyle güzel bir kahvaltı yapalım dedik ama karar veremedik. Fiyat aralığı çok önemli olmasa da astronomik rakamlar olmazsa seviniriz..




 

cihangir, 5.kat superdir.

aksak kurbaa

rumeli hisarüstündeki doğatepe çay bahçesi fena değil kanımca. ama fiyatları biraz uçuk gelebilir. bir bakın isterseniz.

www.dogatepe.com.tr

barko pasa

hisarüstünde yine kale restorant.hem lezzet hem fiyat açısından sizi gani gani doyuracaktır.fakat haftasonları falan yer bulmak biraz zor oluyor.

enso

(git: 55208)
(git: 66258)

ravioli

istinye sahilde fincan vardır mükemmel

i like dance and i like romance

yıldız parkı içinde malta çadır köşkü.

andy kaufman 2

rumeli hisarı altında kale cafe. (hisarüstü değil bu)

andy kaufman 2

beykoz tarafında belediyeye ait işletmeler var koruların içinde. fiyatları da uygun. orman havası ve muhteşem manzara. isim maalesef hatırlıyamıyorum ama bilenler ismini yazabilir.

edit: bahsettiklerimden biri de hıdiv kasrıydı. çok güzeldir altta belirttikleri gibi.

andy kaufman 2

denize sıfır durmak isterseniz, kandilli kız lisesi'nin karşısındaki mekan kahvaltı veriyor. boğaz kenarı mis gibi. mekan biraz daha az kaliteli diğerlerine kıyasla.

andy kaufman 2

kendim gitmedim ama moda teras' ın çok methini duydum. bildiğim kadarıyla ucuz değil; bunu da not düşeyim.

hmm

www.obaparkcafe.com tercih edebilirsiniz, fiyatları fena değil.

pisekar

(bkz: hıdiv kasrı) var. kanlıca sırtlarında. mükemmeldir.

eugenick
1

mobil görünümden çık