selamlar,

yine bir facebook cahili sorusu ve yine ben. hani geçen günkü şu duyurum vardı ya? (git: 990926) hah işte o arkadaş bugün yine mesaj atmış birkaç saat önce, yeni gördüm. ne yazmış diye bir bakayım dedim. chat heads açıldığı anda şu yukarıdaki hata mesajı belirdi.

alla alla dedim, OK'e bastım geçtim. mesajlar da gayet normal yani, konuşma halinde, sorduğum soruları cevaplamış, o soru sormuş falan. ve bu sefer "Facebook User" olarak da gözükmüyor, kendi adı soyadı. ama mesaja cevap veremiyorum, cevap yazma yeri yok...

profiline girebiliyorum, görüntüleyebiliyorum, sıkıntı yok. hesap aktif yani, beni de bloklamamış, hala arkadaş gözüküyoruz vs. facebook help kısmına baktığımda sadece 3 ihtimalden bahsetmiş:
- ya hesabını deaktive etmiştir.
- ya sizi bloklamıştır / siz onu bloklamışsınızdır.
- ya da cevap vermeye çalıştığınız gruptaki herkes grubu terketmiştir.

bunların hiçbiri de değil yani. anlamadım gitti. yine fikir danışmaya geldim. daha önce başına böyle bişeyler gelen var mı?

 

eski hesabı kapalı olup yeni bir profil açmış olabilir mi? bi ihtimal.

profilinde iken oradaki "mesaj gönder" ibaresinden de bir deneyin.

uuth

denedim, aynı. ayrıca profilinde de "teee şu zamandan beri arkadaşınız" diyor geçen seneyi göstererek

loveinaflipbook

bana da aynısı oldu hiç anlam veremedim. arkadaşım naber nasılsın filan yazmış. cevap vereyim dedim cevap veremezsin diyor ama arkadaşız, profiline bakabiliyorum filan. anlamadık biz de. aydınlatan olsa ne güzel olur.

şubatsonrası
1

mobil görünümden çık