selamlar,

dün uzun zaman sonra ipadimi açtım, 11 tane güncelleme gelmiş, bastım hepsini güncelle düğmesine. döndü döndü bişey olmadı. birkaç kere daha denedim, bir seferinde login olun diye uyarı çıktı, şifremi girdim (login idim zaten ama yine de girdim), yine olmadı.

sonra bir program indireyim dedim. şifre sordu haliyle yine, girdikten sonra dedi ki ödeme metodunuz yanlış, lütfen kart bilgilerinizi güncelleyin. güncelliyorum güncelliyorum kabul etmiyor. daha 3 hafta önce bir satın alma yaptım aynı kartla, hiçbir sorun yoktu yani.

ama aklıma şey geldi, ben radio'yu kullanbilmek için ülkemi US olarak değiştirmiştim. o zamandan bu yana da hiç ne program kurdum ne de bişey satın aldım. acaba dedim o yüzden mi oldu. adresi geri TR yapayım dedim ama onu da yapmıyo, kredi kartı hatası veriyo illa önce onu düzelt diyo! çıldırıcam.

bi fikri olan falan var mı nasıl yapayım ben bunu?

 

bence ipad in kafayı yememeiş senin atladığın bi nokta var. kapatıp açıp hiç bişeyi güncellemeden önce ülkeyi değiştirmeyi denedin mi?

baharat

onu değiştirmeme izin vermiyor işte, yukarıda yazdım zaten. direkt kart bilgisi yanlış önce onu düzeltin diyor. kaldı öyle...

acaba serverlarda bir sıkıntı mı var? arada oluyor ya, ulaşamıyoruz appstore'a falan...

loveinaflipbook

ipad ile hesabınızdan logout yapın. kart bilgilerini, ülkeyi falan ipad'den değil de bilgisayardaki itunes'dan değiştirin. sonra ipad ile tekrar login olun bakalım?

orient blue
1

mobil görünümden çık