33 yaşındayım, sanirim balik-ceviz turevi seyleri pek tuketmedigimden ve akilli telefon-bilgisayar-internet/asiri enformasyon gibi sebeplerle hafiza sorunlari yasamaya basladim. Kisa sureli hafiza islemesine ragmen, uzun sureli felc durumda.

Zaman zaman beynimde yer kalmadigini dusunuyorum, yasam tarzimda degis iki klige gidecegim. Zaman zaman cok isime yarasa da akilli telefonu hayatimdan çıkarmam gerek diye dusunuyorum en basta. Teknoloji yoksunu bir telefonla devam edecegim ulasmak ve ulasilabilmek icin.

Bunun disinda bir vitamin-balik yagi vs. takviyelerle biraz toparlamak istiyorum. Onceden pharmaton ve solgar vm2000 kullanmisligim var. Faydasi oldu mu hatırlayamıyorum, dersler icin kullanmistim. Boyle bir sorunum yoktu.

Oneriler icin simdiden tesekkurler.

 

Bu konu icin Omega 3'u oneriyorlar ama uzmani degilim, tavsiyem ne kadar dogru bilmiyorum. Kendimde de az olsa faydasini gormusluugm var.

aychovsky

Ben doktor tavsiye ediyorum. B12 almaniz gerekeblr

evc

hafıza ile ilgili öncelikle B vitamini, sonra Omega 3 (bunun da en etkilisi Krill yağı) ve D vitamini takviyesi yapmanızda fayda var.

mea maxima culpa

Keten tohumu.

Cursed Chico

Hafıza ile ilgili sorunun, yeterli uyku alamamaktan kaynaklanabileceğini de dikkate alabilirsiniz. Örneğin ben 8 saat uyumadıkça, ölü gibi oluyorum gün içinde. Yeterli, dengeli uyku da beyin için önemli.

binary
1

mobil görünümden çık