Merhaba,

Merak ettiğim birşey var. Daha önce aşağıda açıkladığım durumu yaşayan oldu mu? Bunun tıbben bir açıklaması veya adı var mı?

Baştan söyleyeyim, ben bir er kişisiyim.

Ben küçükken yani şöyle 5-6 yaşlarındayken bir haller olurdu, nasıl desem, hani hatırlarsanız Kemal Sunal'ın bir filmi var "İyi aile çocuğu" Kemal Sunal ikiz kardeşleri oynuyor, bir kardeş banka görevlisi, diğeri ise bir gangster. Gangaster olan bir hatunla işi pişirince diğerine bir haller oluyor falan. Tam böyle bir haller olurdu bana ve içimde acayip derecede cinsel mutluluk dolardı, af edersiniz şeyimi tuttuğumda sanki vücuduma zevk yayılırdı, bu mutluluk şeyimi tuttuğum sürece devam ederdi.

Bu olay çocukluğumda 5-6 defa olmuştur, neyse yaş ilerledi lise dönemlerinde de aynı olayı iki defa yaşadığımı hatırlıyorum. Hatta bir tanesi yazılı sınavda olmuştu, soruyu bilmeme rağmen süreyi iyi kullanamayınca yetişmeyeceğini anladım ve garip bir heyecan neticesinde yine aynı duyguları yaşadım, tabii ki ergenliğe eriştiğim için bu seferki olay boşalma şeklinde oldu.

Tam hatırlayamıyorum ama bu durum 20li yaşların sonunda falan yine oldu. Sonra terk etti, sanırım ebediyen gitti. Bu duyguyu başka nasıl tarif edebilirim ki? Hayatımda cinsel olarak yaşadığım en büyük haz, üstelik hazzın uzaması da sadece benim elimde.

Cinsel konuları aşikare konuşabilen biri değilim, kaç zamandır aklımda olan soruyu sormak bugüne nasip oldu.

 

Geyikler, kaplan kovalarken heyecandan boşalıyorlar. Tamamen içgüdüsel yani.

bigbadabum
1

mobil görünümden çık