Cumartesi günü buluşup yemek ve bir aktiviye yapmayı düşünüyorum. Henüz bir ilişki ortada yok, o gün atacağımız adımlar belirleyici olacaktır. O yüzden vereceğiniz tavsiyeler önemli. Kendisinin bana yemek, benim de ona bir sinema sözüm var. Yemek için neresini tavsiye edersiniz, sinema olacak gibi duruyor zaten, onun dışında aktivite ne yapmak lazım? Böyle unutamayacağı, daha önce denemediği bir şey olsun istiyorum. Unutamayacağı derken çılgın bir şey kastetmiyorum, mesela daha önce operaya falan gitmemiş (örnek verdim sadece) bu tarz bir şey olabilir.
Olayı anladınız işte siz, yemek için ve ayrıca aktivite için mekan tavsiyeniz var mıdır, yemek mekanı da öyle hani çok da romantik falan ortamın oluşacağı bir yer olmasa daha iyi bence ilk buluşmadan daha, yanlış mıyım?
Teşekkürler
Ekleme: İstanbul Avrupa yakası. Asya da olabilir ama Avrupa daha uygun olur.

lokasyon nedir? istanbul asya/avrupa? hiç detay vermemişsin.


kartal tarafında yeni türkü konseri var, pek sevmem aslında ama daha önce gitmiştim epey eğlenceliydi.


@vecihi ile fikret, yahu hakkaten, şimdi ekledim teşekkürler uyarı için.
@tiny penny, teşekkürler tavsiye için değerlendirmeye alayım.


Konsere goturme, sevmedigi grup olabilir, konsere gitmeyi sevmiyor olabilir. Henuz adsm gibi tanimiyosun bile.


Ilk bulusmadan konserdi/sinemaydi gereksiz yahu. Oturun muhabbet edin. Birakin muhabbetiniz uyumunu bulsun. Boyle ilk bulusma oldugu icin muhabbet kendiliginden akicaktir zaten. Siz bile bu kadar cok konusmaniza sasirip mutlu olacaksinizdir.(evet genelde ilk bulusmalarda iki tarafindan sosyal fobisi yoksa akicilik hakimdir)
Bu yuzden yemegi de oyle cok abartmaya gerek yok bence. Temel olarak da besiktas civari parklari arastirabilirsin veya diger ilcelerdeki parklari korulari falan. Gidin oturun yesilliklere konusun durun


Demirören İstiklal'in teras katında Mama Shelter var. Oraya gidin. Bi yemek yiyin. Mis.


Nistantasi'nda chocolate diye bir yer var, yemege gitmek icin. Biraz romantik havasi olan bir yer. Biz bir kadin arkadasla gitmistik, romantik bir ortam cikinca biraz tuhaf olmustu:) O bakimdan isine yarayabilir.


bebek - taps olabilir, bira ile aranız varsa. sonrasında sahilde yürüyüş yapma şansı da var, hoş olabilir


tavsiyeler için herkese teşekkürler. :)
