Ne aliyim ne yapiyim ozellikle kedilere ? Nerden aliyim 10 gunluk toplu almak istiyorum saglikli da olsun tabi.hazir olmasi isime gelir evde yapamam.tesekkurler.




 

migroslarda 1 tlye satılan mamalar vardi.

all girls dream

temizmamada 5 kilosu 27 lira mı ney. 5 kilo bir ordu kediye 10 gün yeter. daha küçük ambalajlarla alırsanız muhtemelen daha pahalıya gelir. yakınlarda petshop varsa, açık mama tabir edilen mamalar, kilosu 10 liraya falan satılıyor ama yine temizmama biraz daha uygun.

alice practice

Ben bundan alıyorum sokak kedileri icin.

www.temizmama.com

rayde

Peki whiskas gbi zararli degillerdir di mi ?

Esinsin

Bir Origen kalitesinde değil tabii ki ama Whiskas gibi kötü de değil. Sokak kedileri için alabileceğin en iyi fiyat-performans maması muhtemelen.

sesee

Micho +1

buff

bak ne yap biliyor musun bir vet kliniğe git. açık mama almak istiyorum de. 1,5 kg 'ını 55 - 60 tl ye aldığımız royal canin vb mamaların kilosunu 10- 20 tl ye alıyorsun. Bir ay yeter.

rakidabalikolsa

Vicdansız biri değilim de bir çelişki hissediyorum. Sokak hayvanlarının maması tavuk ya da sığır etinden Yapılmıyor mu? Tavuğun ya da sığırın ne suçu var? Bir hayvana acıyıp onu başka bir hayvanı öldürerek besliyoruz. Onlar sebzeyle beslenmiyor mu? Örneğin köpekler patates yiyor. Sebzeyle bir yiyecek yapamaz mısınız?

Traveller
1

mobil görünümden çık