elektronikten anlayanlar bir el atsin.

bi is icin lazim oldu da. toptan almam lazim. bir yerde buldum tanesine 5tl diyor. belimi buker o fiyattan alirsam.

en.wikipedia.org

 

röle mantığı ile çalışıyor benzeri işini görürmü yoksa illa bu mu olacak?

basond

200 tanesi 15 dolara var Ebay'de. ama hangisi hızlı gönderir (çoğu çin satıcısı) anlamak için biraz zaman harcayıp tek tek akmak lazım adamların profiline. Elektronikçiler de aynı yolla temin ettiği için Türkiye içinde pek alternatifin yok bence, o adam o karı koyacak üstüne.

rygard

yok role isimi gormez. simdi ersin elektronik diye bir yerden bir lira civarinda bulup siparis verdim ins bi yamukluk cikmaz. ilk dusuncem ebayden vermekti ama ebayden hem daha once hic siparis vermedim, gumruk olaylari nasil isliyoor hic bir fikrim yok, ikincisi cok gec geliyor ne yazik ki ama 15 dolar iyi bir fiyat kalan kismini oradan temin edebilirim.

sorusuolaninsanmodeli

rakamlar düşük olduğunda gümrük pek sorun çıkarmıyor. Dikkat etmen gereken nereden, nasıl geldiği. Çin ve diğer asya ülkelerinden alışveriş yaparken nasıl ve ne zaman gönderdiklerini sormak lazım. Free shiping güzel ama 3 ay parça beklemişliğim var benim. Farklı shipping alternatifleri sunan satıcılar da var. 4 ila 6 günde elinde olabiliyor air mail ile en uzak lokasyonlardan bile.

1 lira uygun sayılır ama Türkiye içinden almak için.

rygard

sonunda mecbur ebay sen siparişi vereceğim gibi. 20 dolara 100 parça gönderen birini buldum. yaklaşık 70 parça lazım bana 20 sini sipariş verdim. bakalim nezaman gönderecekler. çok t teşekkürler yardımlar için

sorusuolaninsanmodeli
1

mobil görünümden çık