hani duyuruyu kim açtıysa nickine tıklayıp onun açtığı bütün duyuruları görebiliyoruz ya. işte bunun bir benzeri olarak da, o duyurunun açıldığı tarih de tıklanabilir olsa da, tıklayıp o duyurunun açıldığı günkü duyuruları görüntüleyebilsek...

mesela eski bir duyurumuzla yakın zamanda açılmış bir duyuru hatırlıyoruz ama arayarak bulamıyoruz, belki de 3 ay öncesinde. o duyurumuzu açsak da tarihine tıklasak, şöyle bir bakınarak bulsak falan o aradığımızı. güzel olmaz mıydı? kullanır mıydınız bu özelliği siz de?


 

Hayır kullanmazdım. Arama kısmının daha verimli hale getirilmesi benim işime çok daha fazla yarardı. Böylelikle zaten aradığım duyuruyu kolaylıkla bulurdum. Ha bir de belli kategorilerdeki duyuruların silinmesi mümkün olmasa idi(misal sağlık ve gönül işleri hariç)

İşime daha çok yarayacak olan kullanıcı nickinin yanına tıklandığında, o kullanıcı hakkında moderasyon işlem dökümünün çıkması olurdu. Nasıl biriymiş bakar, ona göre cevap verirdim. Ayriyetten sadece kendi silmiş olsa bile bile sadece duyuru başlığı bazında açtığı duyurular. Troll olup olmadığını görürdük.

kaymaktutmayansicaksut

olabilir ama çok gerekli olur muydu ayrı mesele. tarih sıralamalı arşiv niteliğinde olurdu belki.

1adam
1

mobil görünümden çık