3-5 gündür soğuk algınlığım var. tylol hot, theraflu ve bilimum pastil ilacı denedim ama geçmiyor şerefsiz. ben de modern tıptan ümidi kestim, ilaç dışında geçmesi için ne yapabilirim? (bu sıcakta nasıl soğuk algınlığı oldun ekieki demeyin hastayım, ayıptır.)




 

pastil iyilestirmez malum, sadece bogazi biraz yumusatir.

3-5 gun onemli bir rakam, belli ki bitki ozlu seylerden icmissin ve gecmemis. ilac disinda demissin ama ben ozellikle bir antibiyotik ihtiyacin olabilecegini dusunuyorum.
ama yok illa da kullanmicam dersen, malum hep soylerler, bol dinlen, uyu..
gecmis olsun.

la traviata

taze sıkma portakal suyunu cezvede elin dayanabileceği sıcaklığa kadar ısıtıp öyle için, ama kaynatmayın vitaminleri ölmesin. özellikle boğaz ağrısı ya da burun akıntısı varsa çok iyi geliyor.

poetaster

bu arada tylol hot içmek pek bir işe yaramaz... yani hastalığını iyileştirmek için.

tylol hot sadece parasetemol deposodur. hastalığı iyileştirmede hiçbir katkısı yoktur, sadece semptomları gizler.

mortifera

ben bi kere çok kötüydüm arkadaşım dur geliorum dedi 2 kiwi aldı geldi ben arka arkaya yedim ve ciddi bi iyileşme gözlemledim. c vitamini olduğunu biliorum ayrıca sen hushhush ta işe yaramış mucizevi bişi kiwi, ben de ayağa kalkcam de, ye, süper hissediyorum, hemen etki etti, oh yeah şeklinde telkinlerle placebo etkisi yarat en azından. iyileşmeni dilerim

hushhush

(git: 5122)

rachel

bence iğne bunun kesin çözümü vitamin+soğuk algınlığı direkt bi kaç gün vursunlar bişeyciğin kalmaz tecrübeyle sabittir.

cannibalism
1

mobil görünümden çık