not: servislerin tamamı borusan'da düzenli olarak yapılıyor, başka bir sıkıntı olsa böyle lak diye çıkmazdı önceden kendini belli ederdi diye düşünüyorum.
bilirkişilere şimdiden teşekkürler

Dediğin gibi olabilir. Başka bir ihtimal; benzindeki kirin benzin filtresini tıkaması sonucu sağlıklı bir benzin akışı sağlanmıyor olabilir. Filtreler en son ne zaman değişti?


benzin/dizel karıştırmış olmasınlar. bi arkadaşa olmuştu.


@dayı'cım hatırlamıyorum valla ama rutin servis aralıklarında değiştirilen bişise zamanında değişmiştir. üstüne temiz benzin almak konusunda ne diyosun?
@shubulubaps o ne lan biraz ondan biraz ondan gibi bişi mi? öyle olsa motoru komple elimize almaz mıydık?


benzin dizel karışsa motoru indirmek gerekir, o ihtimali gözardı edin.


yea benim dediğim pompacı kardeş acemi/dalgın/mal çıktıysa ve yanlışlıkla benzin yerine dizel koyduysa anlamındaydı. vallaha da oldu arkadaşa. ve evet motoru ele alayazdı:(
çok dikkat etmeyin arkadaş dediklerime, ehliyetim bile yok benim. sıkıntıdan duyuruda takılıyorum resmen:/


saat kaçta aldin? gec saatlerde aldiysan normaldir


ben yıllardır günün her saati maslak opetten benzin/mazot aldım. türkiyede ki en iyi ilk 3 benzindinin içindedir. (2.merdivenköy class 3.gebze tem opet) diğer benzincilere göre en az 20-30 kilometre daha uzun gider maslak opet benzini. kundik olduğunu sanmam


depodaki benzini çek başka yerden doldur. problemler devam ediyorsa dizel partikül filtresi diye bir şey var o değiştirilebilir. volkswagenlarda fan özellikle çok daha uzun çalışabiliyor hatta yanık kokusu gibi koku da gelebilir bu normal.


üstad subaplarda sıkıntı var senin arabada. belirtiler onu gösteriyor.


maslak opet için ben de en güvenilir istasyonlardan biri diyordum ama şimdi araştırmaya başladım da (niye en baştan yapmadıysam) şöyle bir şey çıktı: i.imgur.com burası türkiye işte yapcak bişi yok. kağıthane opet'ten doldurdum depoyu, araba baya kendine gelmiş gibi gözüküyo şimdilik. servise göstericem bi şu subap ve benzin filtresi kontrolü için. başka görüşü olan varsa yazsın yine pls.


arabada aşırı ısınma var mı? ya da yolda giderken stop ediyor mu?


@komando bugün ilk defa akşam tam park ettiğim zaman kontağı kapamadan önce hararet ışığı yandı. 4 saat sonra falan tekrar kullandım benzin almaya gittim 15-20 km yol yaptım, bişi demedi. giderken stop yok. dururken de yok, anca ilk çalıştırdığın zaman stop ederse ediyo vites parktayken. düz viteste ayağını debriyajdan zamansız çekmişsin gazı verememişsin gibi stop ediyordu.


Mobilden girdim degistiremiyorum Boğaz kelebeğini temizletmen gerekebilir
