7.300 liraya buldum bir tane. LPG si var. Araba iç dış temiz. Haziran 2017ye kadar da muayenesi varmış.

Benim ilk arabam olcak.21 yaşındayım. Bütçe olarak maximum 10bin lira ama 7-8 verirsem benim için rahat olacak.

İnternetteki genel yorumlara bakındım biraz. Mesela frenleri zayıf denmiş.Fazla hız yapılmaz denmiş. Zaten fazla hız yapmayacağım da frenleri çok mu zayıf? Durduk yere tutmamazlık yapar mı mesela?

Tavsiye eder misiniz?

 

Durduk yere tutmamazlik yapsa coktan piyasadan silinirdi. Zayiftir sadece. Fazla degil az da hiz yapmayin. Hatta hic hiz yapmayin. Kaporta olarak kus serisinden cok da farkli degildir. Genel olarak tavsiyem, sahibine inanmayin. Ustaya mutlaka gosterin. Daha once kullanmis biri varsa otursun bi baksin. Bunun disinda, o fiyat bandinda ve o yaslarda arac bakarken zaten dort dortluk olmasini beklemez kimse. Bunun freni zayiftir, oteki cok yakar, oburu gitmez vs. Icinize sindiyse alin. Fren zayifligi ise, zaten kullandikca aracla butunkeseceksiniz kanka olacaksiniz. Hangi hizla ne kadar mesafede durur falan hep hafizaniza yerlesecek. Durusuna gore gidersiniz, sorun kalmaz. Ustaya veya gercekten anlayan birine baktirin. Son 2 motosiklet alisverisimin biri anladigini dusundugum biriyle, oteki de camiden namazdan cikip gelen guvenilir bi saticiyla oldu. Ikisinde de kaziklandin. Ustaya baktirin. Sonradan 50 liralik soylenmeyen gizlenen bi masraf bile acsa moraliniz cok bozulacak zira.

icim urperiyor

Mobil editi: guvenilir satici degil, guvenilir oldugunu sandigim satici olacak. imam da olsa, afedersiniz ucarak da gelse soylediklerine inanmayin, ustaya bi baktirin.

icim urperiyor

ilk araba olacaksa renault 9 broadway al.

komando kani var bende
1

mobil görünümden çık