selam ahali :) soruma geceyim .. bu yıl üniversiteye basladık .. okulda konusurken bi konuda kararsız kaldık . Simdi k.y.k dan alacagımız bursları aralık ayında alacagız . o konuda hemfikiriz . Fakat Aralık ayında alacagımız burs okul acıldıgından itibaren olan 3 aylık mı yoksa aralıktan itibaren mi? daha net sekilde sorayım . Aralıkta 600 mü alıcaz 200 mu ? tsk eder sevgi ve saygılarımı sunarım :) :D




 

2 sene önce öyleydi fakat onu kaldırdılar artık. Aralık ayında 200 alacaksınız sadece.

ocanal

bu 200 lafı nedir? 180 değil mi? zamlar yılbaşından sonra olmuyor muydu?

yellow brick road

@yellow brick road

doğru söylüyorsun yılbaşında yapıyorlar zammı. Ama artık her sene yapıldığı için 200 olacağını veya olması gerektiğini herkes biliyor. Bir de ilk burs alanlara gerçekten aralıkta vermeye başlayacaklarına inanmıyorum ben şahsen. ocakta verirler ilkini.

ocanal

aralık ayında belgeleri teslim edecek ve ocak ayının 7sinden itibaren her ayın 7sinde 200er lira alacaksınız. (%100 doğru)

calimdor

yeni burs çıkanlara aralık ve ocak ayının parası veriliyor, o da ikisi birlikte oluyor genelde. ocak ayında zamlı şekilde 200*2 alacaksınız. bize şubatta vermişlerdi 110* 3 mü neydi.. 4 sene önceydi tam hatırlamıyorum. halen alanlar 180 alıyor. zamla 200 olur.

abtash

geçen sene ocak ayında vermeye başladılar ve 180 idi. aralıkta değil de ocakta başlar yine büyük ihtimal ve 2010 yılınca 200 olur diye tahmin ediyorum.

srdr

7.1.2010 gidersin ziraate 200tl'in alırsın:)Kasım-Aralık vb geçmiş ay parası verilmiyor.

Not: Buradan sonrası ekstra bilgi içerir:)

İlk paranı almaya gittiğinde nufus cuzdanınla paranı alırsın büyük ihtimal. Bir kaç haftayada bankamatik kartın eline ulaşır. Ben de öyle olmuştu.
Ayrıca boşver vermesinler onun yerine zaten yazlarıda tıkır tıkır paranı alacaksın. Bide bide 4 yıllık eğitimin bittiğinde eylüle kadar para almaya devam edeceksin.

opium
1

mobil görünümden çık