İki üç tane tişört alasım var. Polo yaka. Fakat bugüne kadar aldığım bazılarında şöyle bir problem oldu anlatmak biraz zor olacak da. Tişört üstümde biçimsiz duruyor. On tarafta göğsümden aşağı doğru bir çizgi iniyor böyle tişört sanki bol geliyor bana gibi. Oysa hem slim fit hem l giymeme rağmen medium alıyorum. Bu bir mudoda olmadı bir de colinsin 40 tllik tişörtlerini yüzde yüz pamuk olanlarında. Kısaca ağzı burnu iki giyişten sonra kaymaycak polo yaka tişört lazım.

Ya da yakası dar normal tişört

Önemli not bir tişörte en fazla 30-40 tl fiyat ayırdım

 

US Polo'da indirim zamanı 40 liraya bulabilirsin, ben seviyorum oranın t-shirtlerini.

marcelle

www.kaft.com

yamuklu sucurta

mavinin polo yakalari bana tam oluyor. zayifin slim fit onlar guzel duruyor bende

solenkol

Kart bence parasına değen bir iş yapmıyor yakası da yamuluyor birkaç güne

kablelvuku

h&m den aldım geçen memnunum

mutlu yillar sana

defacto'da ucuza 10-15 liraya organik t-shirtler var, ayrıca decathlon'da da yine 15 liraya organik t-shirtler var. Bunları deneyebilirsin.

gezegen olan pluton

m.morhipo.com aha o bahsettiğim çizgi ikinci fotoğrafta tam göğüsten başlayan şey. Hadi bunda yine az belli oluyormuş bende bunun bin katı falan çok mu bol çabuk mu sünüyor anlamadım

kablelvuku

Maviden alma bence.yakasiz tisortleri gercekten cok kalitesiz.2 yikamadan sonra evde giymelik tisorte donusuyor.
--poloya,sabri ozele veya pierre cardin'e bakabilirsin.
--boyner ykm gibi yerlere bakabilirsin

waterman
1

mobil görünümden çık