sb.

tek gecelik ilişki değil. fakbadi değil. sevgili değil.

e ne amk? sevişiyor muyuz sevişmiyor muyuz? öpüşme koklaşma var mı?

öpüşme sevişme varsa flört ne? fakbadi olduğunun farkında olmayan insan olmuyor mu o? eskinin flört denileni şimdi fakbadi mi oldu?

 

aradaki bağlantının herhangi bir şeye dönüşebileceği, iki kişinin birbirlerinin ne istediğinden emin olmadıkları ama birbirleriyle konuşmak, birbirlerine dokunmak iltifat etmek istedikleri dönem.

hophophoba

yok hiçbiri ya. öyle tanıma aşaması işte. bilinçli fakbadi zaten yoktur tam.

aklimdakisorular

Flort, kur yapmak veya yavsamanin gavurcasi tam olarak. "Biriyle flort ediyor" demek "Sununla cilvelesiyor" demek.

Yanlis kullanimi "erkek arkadasim", "kiz arkadasim", "manitam" anlaminda da olabiliyor.

aychovsky

kaçak oynadığımız durum mu yani? ben hep bodozlama söylerim hoşlanıp hoşlanmadığımı.

kadınlar kullanıyor genelde bunu "flörtüm" falan. anlamıyorum ben kafam basmıyor.

jangling jack

@aychovsky
e yavşamak kötü bir şey flört iyi bir şey giibi algı var?

aklimdakisorular

sevgili olma amaçlı tanışma aşaması.

prodeq

opusme sevisme yok. birbirini onemsiyosun, cok konusuyosun arkadasligin bi otesi iste, biraz olsun tanimaya calisiyosun.

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk

Bir taraf istemeyip diger taraf ustune gittiginde yavsamak oluyor, 2 tarafta da riza varsa flort. Yani ikisi de yavsiyorsa, yavsamalar birbirini notralize ediyor, olay flort oluyor.

stavro

@aklimdakisorular O bakış açısına bağlı. Yapılan şey aynı, sadece tabirlerden biri biraz daha kaba / argo.

Edit: stavro daha güzel açıklamış aslında.

Edit2: O kadar da güzel açıklamamış düşününce. Karşılıklı olunca gavurlar o işe "to flirt back and forth" diyorlar. Bana yavşadı için "He/She flirted with me" kullanıyorlar.

aychovsky

Cinsel gerilimi arttırma turları.

arnold schwarzeneger
1

mobil görünümden çık