
dropbox'a yükleyip link atsan olmuyor mu?
yalnız 2gb az değil, onu upload etmek bayağı sürer. 12 saat normal bence (standart hızda bağlantın olduğunu varsayıyorum)


dropbox nedir nasıl kullanılır :)


wetransfer nasil en son hizli upload yapiliyordu


online flashbellek. siteye gidip üye olursan sana 2 gb falan alan veriyor onu istediğin gibi kullanıyorsun. işte içine resim mesim atıp istediğin her yerden (internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayar ya da telefon) ulaşabilirsin.
üye olduktan sonra "upload"a tıklayıp videoyu seç ve yüklendikten sonra sana vereceği linki mail at.


Wetransfer.com demeye geldim ama internetiniz standart 8mbit olanlardansa upload hızınız 1mbit. En az 5-6 saat sürer diyorum.


heh evet bende wetransfer diyecektim de adı aklıma gelmedi, o daha basit direkt öyle de yapabilirsin. hız olarak hemen hemen hepsi aynı, her halükarda o pc sabaha kadar açık kalacak :)
bu arada cevaplara tik lütfen.


wetransferi denedim, 12 saat olarak gösteren oydu, daha önce google drive dan yüklemiştim, yarım saat bile sürmemişti videoyu yüklemesi, şimdi oda çok yavaş, internetim de hızlı üstelik, 8mbit değildi


Sıkıştırılmış dosyayı gönderin


@rhan onu nasıl yapıyorum?


alternatif olarak megaupload'ı kullanabilirsin mega.nz
1 gb'ı yaklaşık 30 dakikada yüklüyor. ama bende fiber internet var. upload hızım 5-8 mbps arasında değişiyor.
