
seviye ne arar la duyuruda?


ne zamandan beri üyesin bilmiyorum ama eskiden görecektin burayı asıl.


her yerde olduğu kadar burda da var her türden insan. şahsen rahatsız eden bi durum olmadı şimdiye dek.


Cevapların seviyesi sordugun soruya gore değişiyor aslında. Belli bir uzmanlık gerektiren, çok kişisel olmayan şeyler soruyorsan o oranda düzgün cevaplar veriliyor.


ben hiç memnun değilim seviyeden, o yüzden nadiren uzmanlık gerektiren şeyleri soruyorum artık buraya. ne yönetim var ne bi şey. burası da troll doldu. kendim de duyuruyu pek amacına uygun kullanmadım işin açığı.


tabi bir de shedacron var.


troll çok fakat yine de seviyorum burayı. çünkü bilgili, kültürlü, kalbinin temizliğine inandığım insanlar var. Tek tek nick yazmayım. Mesela donut canavarı onlardan biri ama kızmış duyuruya galiba.


Ne ictiniz efendim siz?


Bi soru sordugumda ana avrat soven iki kisi oldu mesela bana. Kendimi ilgilendiren basit bi soru sormustum. Ama cok kaliteli insanlarla da karsilastim elbet.


Eski +1


mesela en pislik insanlardan biriside benim
