1 senedir yurt dışında olmamdan mütevellit artı düzensiz yaşam hafif göbek yaptı.


Bu göbeği ertimek + şekle sokmak için bana ne yapmam gerektiğini adım adım yazacak bir baba yiğit lazım :) Spor salonuna kayıtlıyım o yüzden aletleri de kullanabilirim.

Bir de bonus olarak göğüs ve kollar için de neler yapabilirim bununla ilgili bir website var mıdır önerirseniz çok makbule geçer. :)

 

yazar burada yurt dışına çıktım demek istiyor.

we have to go back 95

eksisozluk.com

angelus

allahın ayısı yemişsin zamanında o göbek zor erir biraz. şş şişko sana diyorum. seni bu halinle kimse beğenmez haberin olsun.

evet alındıysan devam edelim çünkü bu sözlere içerlemen, alınman lazım. bu duyduğun sözler seni aşırı derecede gaza getirecektir. kendinle barışık olma. bu sadece bir kandırmacadır. göbeğini eritmek için elinden geleni yapacağına kendini inandır.

ve şimdi gidiyorsun orta halli bir fitness club'a yazılıyorsun. internetten günlük kalori ihtiyacını ve gün içinde yediğin herşeyin kalorisini hesaplıyorsun. kendi diyetini kendin hazırlıyorsun ve bu diyette kalorisine göre herşey serbest sınırları senin elinde.
ve evet kilo verdin ancak bitmedi çünkü vücudunda sarkmalar olabilir. bu yüzden dambılla çalışmalısın. spora da devam etmelisin. zaten orada ki hocalar sana yardımcı olacaklardır.

yamuklu sucurta

(bkz: kardiyo)

dirildimde geldim
1

mobil görünümden çık