[yer]
(3) 

izmir yol sorusu

ilkinci #971351
selamlar
bugün İzmir'de arkadaşımla buluşup karaburun'a gideceğiz. yalnız ikimizde yolları pek bilmiyoruz. arkadaşım Uşak'tan arabasıyla gelip beni alacak. ben de izmir havalimanında olacağım ama arkadaşı fazla trafiğe sokmamak için çevre yolu bağlantısına yakın bi yerde beklemek istiyorum. aşağıdaki linkte çevre yolu bağlantılarını gösteren bi resim var. sizce havalimanında indikten sonra nereye geçip beklesem mantıklı olur?

www.kgm.gov.tr

 

Bence havaalanında beklesen daha iyi olur. Zaten seni aldıktan sonra izmir'e doğru giden yolda havaalanından birkaç kilometre sonra çevre yoluna çıkabiliyorsunuz. oradan Çeşme yönüne doğru gidip ilgili çıkıştan çıkacaksınız.

himmet dayi

Gaziemir Optimum AVM'de beklerseniz çevre yolu Gaziemir çıkışından çıkıp sizi alabilir. Serbest Bölge kavşağından dönüp sizi alır, sonra tekrar çevre yoluna girer.

Bu arada iş çıkış saatleri haricinde Gaziemir çıkışından havalimanı 5-10dk civarı sürüyor. Arkadaşınız fazla trafiğe girmez. O seçenek de aklınızda bulunsun.

Sandeman

Gaziemir Optimum AVM +1

Gaziemir Optimum AVM için izban kullanmanız lazım. bunun için de izbandan 3 5 kart almanız lazım, eğer kent kartınız yoksa.

halanne
1

mobil görünümden çık