Ya da daha zararlı mı light olmayanlarına göre? Ürünlerden kastım süt, yoğurt, peynir vs. Üstünde light etiketi olan bisküvileri ya da içecekleri kast etmiyorum.




 

Endustriyel urunlerin light olsun veya olmasin zararli oldugu gorusu var.

Light urunun eger bi zarari varsa şudur light oldugu icin daha az kalorili ve yagsiz sanilip bol miktarda ve sik sık yenir.

Yagsiz sut vs baska bi kategori. Benim bahsettigim biskuvi falan.

kosun lan mevzu var

Light ürünler light değil, yağını azalttığı zaman besin değeri miktarını artırmak için karbonhidrat miktarları yükseliyor. Ayrıca diyet bisküvi ile diyet olmayan bisküvi arasında kalori farkı en fazla 20 kalori oluyor, ki bu da büyük miktarda basit şeker ihtiva eden zararlı karbonhidrat oluyor. Süt ve süt ürünlerinde de, kalori miktarını düşürmek için yağını ayrıştırıyorlar fakat bu tür ürünlerde asıl besin zenginliğini hayvansal yağlar belirliyor, sen bu yağı ayrıştırdığın zaman geriye hiçbir besin değeri olmayan boş bir ürün kalıyor. O nedenle bir faydası olmuyor.

angelus

Karbonhidrat orani yükseldiği için insülini daha fazla uyandığını okumuştum ben de. Yani daha az kaloriyle daha cok yağ depolamamiza yarıyorlar.

gunde 3 litre kola icen adam

Pazarlama uğruna mal mal işler özetle.

apartman teyze
1

mobil görünümden çık