Biliyorum sıkıldı herkez bu sorulardan 6124 tane vardır heralde ama 1 tanede ben soruyum dedim aramaya inanıyorum fakat bulamadım.

evet soru başlıkta iphone almaya karar verdim 3gs tabiki ve yurtdışında getirme gibi bi şansım yok sizce kontratlı almak mantıklımıdır?
yada salaklıktır şöyle şöyle yap diye bi tavsiyesi olan varmıdır?
saolun teşekkürler.

Not: evet bugün 2. soruşum bu soruyu 1 tane cevap aldım pek tatmin edici olmadı bugün yarın almak istiyorum telefonu onun için yararlı bilgilere ihtiyacım var kusura bakmayın.

Cevap üzerine edit: 16 gb 3gs orta paket yada küçük paket düşünüyorum pek telefonda konuşan bi insan değilim ama hayvani şekilde mesaj kullanırım.

 

hangi paketi düşündüğünüzü yazarsanız daha net bir cevap verilebilir.
bana soruyorsanız ben olsam almam ve almadım da. 100 küsür tl veren arkadaşlarım 4gb netle ne yapacaklarının şaşırırken ben cüzi bir internet parasına tüm işlerimi halledebiliyorum. konuşmayı da sağolsun turkcell hediye ediyor 180 dakika fazla fazla yetiyor. geçen sene böyle değildi tabi o yüzden kontrata hayır. mediamarkt'a gelince ordan alın en iyi fiyat onlarda olacak gibi. 3g stokları bitsin diye 3g s getirtmeyen bir zihniyet var şu anda. 1-2 ay sonra zebil gibi 3g s kaynayacak.

ozdek

akıl almaz derecede pahalı.

MAddi durumunun iyi kötü olmasının ötesinde, bu adamlar hakikaten böyle kötü bir hizmet ile bu kadar para kazanmamalı.

rygard

benim gibi ğeşin paran yoksa alınır mecbur :)

fatihdr
1

mobil görünümden çık