[film]
(9) 

suits sevenler

fabr #967532
bu rachel'ın seksi gösterilmeye çalışılmasına sinir oluyorum. habire bacak pozları çekmeler, yok yatakta garip garip oturmalar, mike ile olan seksi görünmeye çalışan tavırları... mike da sinir oluyorum zaten. orada jesica bile yaşına rağmen bu racheldan daha seksidir, bi kere kadında dudak ve göz üstünlüğü var. donna zaten en süperi orada. ama bu rachel da kim?
siz ne düşünüyorsunuz, var mı bana katılan?



 

Haklısın iyice itici oldular.

sutsuz kahve

aynı şekilde bende rachel'ı hiç seksi falan bulmuyorum. hatta güzel de bulmuyorum.

hasansabbah

hiçbir özelliği olmayan bildiğin çirkin bi kadın. sürekli aynı kıyafet ile seksi gösterilmeye çalışıyor. donna'nın yanından bile geçemez.

kafkef

rachel'ı ben de son derece tipsiz buluyorum. ama sexy bulan da varmış, misal çok yakın bi arkadaşım çok beğenir bu kızcağızı.

mike'ın ilk sezonlarda sarışın bir sevgilisi vardı, hani aslında arkadaşının sevgilisi miydi neydi. o hatun bence çok güzeldi işte. onun dışında rachel'dan bi cacık olmaz.

eindaclub

yalnız değilmişim. özellikle son 1-2 bölümdür çok yapış yapış bir ilişki olmaya başladı. rachel güzel değil bence de. itici ayrıca.

luis'in sarışın yardımcısı vardı: 37.media.tumblr.com

bir ara mike ile yakınlaşınca sevinmiştim ama olmadı.

himmet dayi

karaktersiz bir de...

kimlanbu

rachel ın bir tek kalçası güzel bence. kadın yakında o göbek sıkan korselerden giye giye telef olucak ama.

ben de himmet dayı gibi luisin yardımcısı sekreter bayanı seviyorum. donna da taş ama şu aaron sorkin tarzı hızlı diyalogları falan uyuz etmeye başladı yavaş yavaş.

bence suits sıçtı abi. 2. sezondan sonra falan. izlemiyorum artık çok kopy paste her sezon

charlotte blanc

rachel ile mike sahnelerini atlayarak diziyi izliyorum, rachel itici ve karaktersiz geliyor bana dizide doğru düzgün çift yok diye bunları göstere göstere bir hal oldular (donna&harvey hariç tabiki de).

k

---spoilerli yorum---

evet o luisin yardımcı avukatının işine son verdiler. luis döndü ama onu yanına çağırmadı, gitti rachel iş buldu. bu da saçma...

fabr
1

mobil görünümden çık