Not: Kaliteli, kayıpsız formatta müzik çalabilecek cihaz arıyorum. DAC kullanmadım, şart da değil. Lütfen iPod vs. tavsiye etmeyiniz ;)
Teşekkürler.

www.vatanbilgisayar.com
arkadaşım spor salonunda kullanmak için bundan aldı. kullanım itibariyle kablo derdi olmadığı için aşırı derecede pratik ve görünüşü de çok şık. tavsiye ederim.


fiio x1'e haricen kart alman lazım. aletin dahili hafızası yok. ben de 1 hafta önce fiio x1 mi alsam diye dolaşıyordum ortalıkta. çünkü sandisk clip+'ımı kardeşime vermek zorunda kalınca ben de mp3 çalarsız kaldım.
ikisi arasında kaldım, tercihim yine sandisk sansa clip+ oldu. 170 liraya satılıyor sanalpazar.com'da. açıkçası fiio x1'e 500' yakın para vermeyi yemedi.


@mr rosebud
kulaklıkla kullanmayı duşunuyorum.
@mermize
Sansa'yı da çoğunlukla kartla kullanacağım zaten, ama şuanda da sansa ağır basmaya başladı bende de :)
