Uzun zamandir spor yapmayan birisi olarak 2 gun once spor salonuna basladim. Hocayla calistik ilk gun.Once dayanikliligimi olctu sonra da hafif bi kac aletli hareket yaptik. Sonra germe+ masaj yapti. Sonrasinda gayet iyiydim de ertesi gun ve bugun cok kotu her yanim agriyo oturup kalkamiyorum. Bugun de gitmem gerekiyo ama bu agrilarla gitmeli miyim yoksa agrilar gectikten sonra mi devam etmeliyim bilmiyorum. Hangisi dogrudur ve bu agrilar nasil gececek?




 

ben öyle durumlarda ağrının, en azından biraz, geçmesini bekliyordum. kuflex diye bir kas gevşetici hap vardı, akşamları yatmadan ondan alıyordum. bir doktora ya da eczacıya danışmadan ilaç almayın tabii.

starborn

zamanla gecer. cok cok kotu degilse git.

crucio

Eger sadece oturup kalkma gibi durumda agri varsa gidip kosu bandinda yuruyus yapabilirsin, kas gruplarina yuklenme sakatlanirsin yoksa agridan hareketi duzgun yapamazsin cunku. 2-3 gune gecer. Spor oncesi dinamik sonrasi statik esneme yapacaksin youtubedan arastir. Spor oncesi sade kahve kas agrisini azaltmada bir miktar etkili. Eger yetersiz protein aliyorsan kas toparlanmasi icin whey de kullanabilirsin. Ama bu asamadan sonra zamanla gececek bekleyeceksin.

neferkitty

ilk günlerde ara vermeyin. hatta hiç ara vermeyin spor disiplin işi. zaten en geç yarına geçer.

kakao
1

mobil görünümden çık