şu minik, portatif dikiş makinalarından almak istiyorum. kullandığınız önerebileceğiniz marka/model, fiyatı 50 tl yi geçmeyen bir şey var mıdır acaba?




 

singer olmasın. çok dandik. bernina, brother iyi markalar, ufak boyutları var hatırladığım kadarıyla.
fiyatları için, araştırmak gerek. düzgün çalışan ikinci el bulunabilir. 50 çok az ama.
şey var, el kadar zımba aletlerin boyutunda dikiş makinesi yapılmış. basit, küçük. minnacık 5 lira bile değil. onun sıfırdan bir giysi yapılmaz sadece yırtık pırtıklar dikilir tabii.

hia

singer servislerinde ikinci el makinalar olur işinizi de görür.

elbar

singer olmasin denmis ya, karsit savunma olsun diye yaziyorum. ben yaklasik 8-9 ay önce singer 2250 aldim. hic dert acmadi basima. ki hemen hemen her hafta oturuyorum basina. kalin kotlarin pacalarini katladim kisalttim kac kere, birak kirilmayi, yamulmadi bile ignesi.
singer'le iyi dikisler :)

shi aila
1

mobil görünümden çık