kaç tane dizi/film indirdiysem hiç biri standart fps sayılarında değildi ben mi yanlış yerden bakıyorum acaba? mesela lost ilk sezon indirdim 23fps diyor özelliklerden altyazılarda 23.978 var. sanırım böyle olunca altyazı zamanla kayıyor sürekli hizalamak gerekiyor eşzamana getirmek için(bir kere yaptım ölüyordum).ne yapayım?




 

resimde ekledim bakarsanız görürsünüz. rapid yok piratebayden indiriyorum bu 4. dizi(sezon olarak) 6-7 tane de film indirdim hepsi ara değerler anlamadım ki yorumlarda da hiç şikayet edilmemiş. altyazı için divxplanet, ve gomplayer kulanıyorum.

sarper361

subtitle workshop kullanıyorum. v2.51

"input fps" ye elde edilecek fps
alttaki "fps" ye de altyazının orjinal fps değerini girin.
save as > subrip formatını seçin.

sttc

başka bi programla izlemeyi denemişsindir heralde?

media player classic olabilir mesela.

esmer

23,976'dır o kesin, küsuratı yazmıyordur. altyazı ile ripin uyumlu olmasına dikkat edin (lol ise rip altyazı da öyle olursa uyum kesindir), aynı fps değerine sahip diğer altyazıları deneyin dp'deki.

kayip ruh

genelde bir adet tvrip seti bir adet de dvdrip seti oluyor altyazılarda. ikisini de deneyin

argent dawn

Bence birde başka bi programda deneyin.Divx Subtittle Player i önerebilirim mesala.

jay jay

film indirmeden önce dosyanın adına bak. ismi veya release grubu yazar. divxplanette varsa indir. yoksa subtitle workshopla senkrona bakar iş.

filmlerde senkron hatası çok oluyor. özellikle hassas senkron yapmadan gönderiyorlar bazıları. bence divxplanetin en büyük problemi bu. bu aralar tam senkronlu filme rastgelme durumum fifti fifti. ki bu hakkaten kötü bir oran.

atmosphere
1

mobil görünümden çık