Sb




 

şişmanlık ama boya göre de değişir yani şişman biri kilo verebilir ama kısa biri boyunu uzatamaz ama hali hazırda şişman olan daha kötü

limoncello

Kısa boy

kakao

eğer hareketini anlamak için kaymayı (shear) ve eylemsizlik momentini (rotational inertia) hesaba katmak zorunda kalıyorsak bir sorun var demektir. bu ikisini bilmeden de hareketini anlayabilirsek iyidir.

ron dennis

Kadin degilim ama kesinlikle kisa boy diyebilirim. Erkekte fazla kilo, kadinlarda oldugu kadar onemli degil karsi cins icin, net.

Edit: Cozumu var ya da yok, kisa boy daima daha buyuk bir dezavantaj sismanliga gore. Ama sismanliktan sismanliga fark var. Sumocu gibi bir sey isen durum degisir.

stavro

Polemik yaratmak gibi olmasın ama şişmanlığın da çaresi yok. Şişman bir insan %90 oranında hayatının kalanını şişman olarak devam ettirir. Üstelik %10'luk bir kurtulma payı varken bunu gerçekleştirememek sanırım daha kötüdür. Bu durumda şişmanlık daha kötü.

angelus

dunyanin cevabi en belli sorusunu sormussun. şişmanlığın cozumu var, kisaligin yok. nokta.

no christ requires

cinsiyet ayırt etmeksizin şişmanlık derim. son iki senede 25 kilo almış birisi olarak söylüyorum bunu. şişmanlık insanların nedense ciddiye bile almadığı, sadece estetik kaygıyla gündemine koyduğu berbat bir hastalık. daha doğrusu, problem. şişmanlığın kendisi hastalık olmasa da, şişman birinin yaşam kalitesi ve sağlığı diğerlerine göre çok daha berbat durumda oluyor. benim sigara kadar tehlikeli bulduğum bir şey, hatta belki daha fazla.

kısa boy dünyanın sonu değil. bi' de haklısınız kilo verilebiliyor tamam da "birinin çaresi yok" yaklaşımını sağlıklı bulmuyorum açıkçası. çünkü bu, kısa boyluluğun kötü ya da ayıplanacak bir şey olduğu düşüncesi uyandırıyor insanda ister istemez. kısa boyluluk kötü, utanılası değil. en başta bunda anlaşalım. ikincisi, kilo ha deyince verilemiyor. şişman birinin ideal kiloda ve sağlıklı yaşayabilmesi için (kilo vermesi için demiyorum) hayat düzenini değiştirmesi gerekiyor. genelde yeme bozuklukları psikolojik kökenlidir. bu ne demek? psikolojisi sallantıda olan birinin hayatını komple değiştirmesi demek. en güçlü, iradeli insanlar bile bunda zorlanırken ekstra 30 kilo çeken kodumun şüşkolarını düşünün.

o yüzden bence kesinlikle şişmanlık. ben zamanında çok dalga geçerdim şüşkolarla, "az yiyin amk" dedim ama sonunda kendim gördüm ebeminkini. ömür boyu fit ve sağlıklı olacaksın deseler ben 10 santim kısalırdım seve seve. 1,90 falan da değilim yani 1,78'im. önemli olan boyum değil işlevim. taşsam 1,68'ken de taşım ben, seven öyle sevsin amk bana ne.

güzel kızlar için not: şüşkoyum dediysem tombik tombik, sarkık değilim. göbek var sadece geri kalanım hala seksi. iyi akşamlar.

der meister

Sismanlik daha kotu bana gore cunku sisman insan zayiflasa da obeziteden bahsediyorsak kisinin algisi ve aliskanliklarindan kurtulmasi cok zor, yeme bozuklugu ya da psikolojik kompleksleri olmasi muhtemel haliyle sevgili olarak kendi adima zorlanirdim. Saglikli beslenen bir insanim ve yeme bozuklugu olan birisi ile sevgili olmak istemem. Kisa boy ile problemim yok zaten ben de kisayim mesaj atmayin aktif gay'im :p

neferkitty

Ya moruklar çaresi olduğunu biliyorum ben de. Gelecekteki ihtimalleri boşverin. Karşınızda bir şişman erkek bir de kısa erkek var hangisi daha kötü diyorum.

mhmtt

kilo kötü.

"36 hadi bilemedin 38 bedene düşersen belki seninle bir yerlere gideriz" diyen kızları gördü bu gözler. bitiremediği yemeğin tabağını "hadi sen seversin ; şunu bitiriver" diye önüme ittiren kızlara tanık oldu bu yürek.

boyun kısa olsa da fit olduğunda o kadar sıkıntı yaratmaz 185'lik adamlarla gezmediğin sürece ama kilo bambaşka bir olay ; burada bile kilolu insanlar hakkında hepsi birer pislik , dünya üzerinde boşu boşuna yer kaplıyorlar şeklinde düşünen yazarlar var.

montauq

kısa boy daha kötü tabii ki.
şişman biri zayıflayabilir ama kısa biri uzayamaz.

kayranin kedisi

biri de şişmanlık desin yahu 1.70 boyla evde mi kaldık yani :(

eipcack

tamam sisman biri de zayiflayabilir ama nedense ortalik sismandan gecilmiyor. demek ki o kadar da kolay degil zayiflamak. bu kisi arasinda o anki duruma karar verilecekse sismanlik daha kotu bence.

baldur2

Bence şişmanlık kötü. Hastalık ya da elinde olmayan sebeplerle kilo veremeyenleri tenzih ederim, kimseyi de küçümsediğim yok yanlış anlaşılmasın ancak, şişmanlık genellikle iradesizlikle eşit görünüyor benim gözümde. Kısa boylu ama istediğinde önündeki yemeğe bu çok fazla diyebilecek fit erkeklerin daha karakterli/haliyle daha normal insanlar olduklarını düşünürüm hep.

amelie poulain

Bence burada kısa erkekleri yerin dibine sokup şişmanları seçen kızların %99'u net şişkodur. Ayrıca soru şöyle olmalı: sağlıklı mı yoksa sağlıksız erkeği seçersiniz? Bi de böyle düşünün.

Not: 1.75 atletik vücut :)

simyager

Sisman erkek daha kotu. Kisa erkek 160 degilse sismana gore yine sansi var. ben kendim zaten kisa oldugum icin benden kisasina denk gelme sansim oldukca dusuk. Ha gelmedim mi, geldim tabii.

letheavendangered

İkisi de kötü değil çünkü ikisi de başlı başına bir şey ifade etmiyor. Bir insanda nasıl durdukları önemli. Kişisine göre değişir o yüzden.

Kısa erkeğin fit ve yakışıklı, şişman erkeğin de uzun boylu ve yakışıklı olduğu durumda ikisi de iyi. Bu durumda Tom Cruise kısaya, James Gandolfini (toprağı bol olsun) de şişmana örnek olabilir. Gandolfini bana sorarsan Cruise'a göre çok daha çekici (idi). Ne güzel gülerdi.

whimsical

kısa boy. kendimen biliyorum. kısa erkek kaybeden erkek.

fransizkalanadam
1

mobil görünümden çık