dün gece odama kanatlı karınca tarzı bir böcek girmiş. tam ben ensemi kaşıyorken elimin üzerinde bir kıpırtı hissettim. sinek falandır diye elimi öne çekecektim ki bir anda bu alışılmadık böcek arkadaşın görüntüsüyle panik oldum ve elimi hızla salladım bir kere. tam o anda kolumun, omzumun hemen altındaki kısmı bir anda yanmaya başladı. aynı zamanda başım döndü ve midem bulandı. hatta kusacak gibi oldum, tuvalete kadar gidemedim bile baş dönmesinden. yeşilçam filmlerindeki fakir kız gibi bir duvardan diğerine çarpa çarpa yürüdüm ve en sonunda dayanamayıp yere yığıldım. yaklaşık yarım saat sonra tüm belirtiler geçti, ve hayatıma kaldığım yerden devam ettim.

yalnız şimdi kolum acıyor, sanki kramp girmiş de yeni geçmiş gibi. ben gayet normal biçimde otururken nasıl oldu da böyle bir azap yaşadım? bir de bu kola ne oldu şimdi, burkuldu falan mı acaba? kas gevşetici alayım mı? daha fazla manyak manyak hareket yapıp kendime zarar vermemek için kendimi bağlayayım mı?


 

Bir şeyleri incitmissin, siniri sıkıştırmış olabilirsin. Antiinflamatuar bir krem sür dolgit, fastgel, voltaren gibi ve buz koy. Ağrı geçmezse tableti de olur.

Lim5

sinir zedelenmesi veya kol çıkması olabilir. devam ederse sinirde geri dönülmez zedelenme yapabilir diyerek korkutayım toktura git

gomugomunoo
1

mobil görünümden çık