Sevgili Romalılar. Herkese olduğu gibi bana da bu borç girdi. Ben tüm yollardan geçtim yapılandırma falan yaptım. Sİldire sildire 468 TL civarı borç kaldı. Bunu tek taksitte en geç Haziran'a kadar öde diye kağıt geldi eve. Bugün ayın 13'ü yani Haziran'ı yarıladık ve ben malumunuz bu borcu ödemedim, ödemeyi de düşünmüyorum.

Ben bu borcu ödemezsem yaptırı mı var mı? Yani sadece sağlık sisteminden yararlanamazsın mı yoksa hacizlik bir durum meydana gelir mi? Konu hakkında Ali Tezel kesilecek arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.
(Ödeyeni gondiklesinler)

 

Valla sevgili kardeşim,

Ben yapılandırmadım, sildirmedim, hiçbir şey yapmadım. Öylece duruyor. 3000 TL civarına dayandı borcum. Eve henüz kağıt falan da gelmedi. Gelirse de sikimde değil, param yok. Gelsinler canımı alsınlar.

Keşke yapılandırmasaydın. Çünkü gidip o kağıtlara imza atmak, borcu kabul etmek anlamına geliyor. Artık kesinlikle ödemekle yükümlüsün.

garpzede

Hani yeni hükümet bu borç hakkında adım madım atar diye düşündüm. Burası Türkiye. Sana borç çıkarırlar gider ödersin, sen ödedikten sonra af çıkar borçlar silinir, sen ödediğinle kalırsın durumları olağan olduğu için.

marjinal kereste

boşuna uğraşma
bu işsizlikte zorla para almaya girişirlerse
o sarayı yıkarlar
akp tek başına güçlü gelse bile alamaz artık o parayı

titiraprap
1

mobil görünümden çık