selamlar,

bazen bir soru yazasım geliyor buraya. yazıyorum yazıyorum, sonra salak saçma geliyor, diyorum "ben bunu niye yazdım ki şimdi? niye soruyorum böyle bişeyi yani böyle bir yerde?". pat diye siliyorum yazdıklarımı daha göndermeden.

bazen de duyurulara cevap yazarken oluyor, yazıyorum yazıyorum açıklayıcı cevap, sonra "lan ne acayip yazmışım, hiç yazmasaydım daha iyiydi" diyip siliyorum göndermeden yine.

size de oluyor mu arada?

 

oluyor.

inheritance

Evet.

elikası

bana cevap yazarken çok oluyor, hatta yazdığımdan cevaplardan daha çok göndermeden sildiğim cevaplar vardır. hatta uzun uzun açıkladığım cevapları bile "amaan siktir et" deyip siliyorum. sebebini bilmiyorum ama özgüven eksikliğinden olabilir belki.

tolga asp

Oluyor cok fazla silerim

neferkitty

Yok olmuyor bana. Hatta burada sorulan soruların %70'i daha önce binlerce kez sorulmuş oluyor aslında, onları bulup okumaktan merak ettiğim herhangi bir şeyi sormaya, sonra da vazgeçip silmeye fırsat bulamadım hiç.

angelus

her gun defalarca yasiyorum bunu hem sorarken hem cevaplarken. dusunerek, silerek yazan halim bu yani bir de bodoslama girsem ne olacakmis siz dusunun.

der meister

entry, cevap, soru yazdığımdan çok sildiğim var.
attığım mesajdan çok atmadığım var :D
zaten bizi gerçekten anlatanlar da muhtemelen o yazıp yazıp sildiklerimizdir.

ghilleinthemist

muntazaman

neseranni

Soru silmedim de uzun uzun yazip cvp sildigim cok oldu. Sebebi de onyargilara maruz kalmak istememem genelde.

halitkin

keşke bunu da yazmasaydın .

eksimeksi

Özgüven eksikligi ve kendinden cok baskalarini onemsemenden kaynaklanıyor.

tamamen hayal urunudur
1

mobil görünümden çık