Süt yoğurt vb. gıda ürünlerini hangi markadan tercih ediyorsunuz?
Güvendiğiniz bildiğiniz bir marka varsa ona yöneleyim.
Marketlerde aynı şekilde , et ve meyve sebze reyonu kalitelidir hormonlu kötü ürün getirmezler diyeceğiniz bir yer var mı ?

Evime yakın olduğu için sütü ve yoğurdu migrostan alıyorum. Migros marka ürünlerde bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Arada bir köy yoğurdu siparişi verdiğim tanıdıklarım var.


özel bir marka tercihim yok, sütü son zamanlarda aynes alıyorum ucuz olduğu için. yoğurdu kendim yapmaya başladım.


yoğurt tikveşli ve sütaş. süt sek ve sütaş. tikveşli'nin altın kaymaklı yoğurdunu ekstra sevmem dışında diğerleri tamamen alışkanlık, mantıklı bir nedeni yok. o kadar takılma ya, sonuçta market yoğurdu market sütü hepsi.


AOÇ'den alıyorum.


ben direk istanbula yakın bir köyden alıyorum. bir kısmı ile yoğurt yapıyorum. kalanı da sütlü tatlı. artık market yoğurdu yiyemiyorum. çok yavan geliyor. yoğurt biraz ekşiyince ayranı da süper oluyor.


tire süt kooperatifi
Daha sagliklisina rastlamadim.


Sek, pinar ve icin sut guzel, severek iciyorum. Gecen torkuya bi sans vereyim dedim, demez olaydim. Kokuyor sut. Yogurda gelirsek kesinlikle a101'de satilan birsah suzme yogurt. Bir yogurt bu kadar mi guzel olur. Ve bizimkiler yerken ben yemedim uzun sure. Dene istersen bi ara.
