aile ankara'da, ben antalya'dayım. 4 yıl oldu.
burda yalnız yaşanmakta. kiraydı faturaydı, çamaşırdı, bulaşıktı, ütüydü derken bıktım ameke. biraz da sıkıldım. ama bi şekilde de kafa rahat, idare ediyorum. iş konusunda da kafa rahat gibi, amirler arkadaşlar vs. iyiler yani. evlensek neyse de görünürde öyle bi ihtimal ya da aday da yok..

şimdi aile yanına dönersem 700-800 tl cebe kalacak, belki daha fazla. maddi açıdan eyvallah. ama karasızım, gitsem mi gitmesem mi? burda kalıp ek iş falan gibi bir şeyler mi yapsam? yapsam ne yapabilirim? (soru içinde soru) haftasonu boş, haftaiçi akşam 5'ten sonra boş..

gidersem yeni amir, yeni elemanlar, belki bambaşka alakasız bi görev gözümü korkutan detaylar arasında yer almakta. bir de rahata alışmışken aile yanında yapabilir miyim? aile anne ve babadan oluşmakta ev de büyük gibi, ama dal t.şak dolaşma falan olmaz tabi.
kararsızım dostlar n'apayım sizce?

 

İsteme, kal. Kendine bir hobi filan bul. Ortam edin. Can sıkıntın azalır.

kendi kendine yasayan yavrucak

tek başına yaşam iyidir

velhasilkelam

Bu kadar rahata alıştıktan sonra ailenin yanına dönmek bir anlık yalnızlık hissiyle olur. Git ailenle vakit geçir biraz, izninde orada yaşa, sonra yine yalnızlığı özler dönersin. Yalnızlıktan sıkıldıkça git, sürekli değil.

osurdum

kaşınma otur oturduğun yerde ...

selam

gitme gitme aile çok kafa sikiyo benim tam tersi durum ankaradan anadolunun bir iline tayyin isteyip ailenin yanına geçme durumum var ama gitmiyecem kafam rahat.

mrthany

Yapma sakın öyle bir şey. Ne işin var. Dil kursuna falan yazıl. Gez toz.

westblack

denizli'de aynı sen gibiydim izmir'e ailemin yanına aynı sen gibi düşünerek geldim. düşün DENİZLİ * İZMİR. şimdi izmir'in amk niye geldim ki diyorum. cmtsi olur araba bende hadi pazara, pazar olur hadi erkenden kahvaltıya. ulan yatmak istiyorum götümü başımı yaya yaya yatmak istiyorum ama anan o elektrik süpürgesini kapını kırıp sokuyor odandan içeri. akşam geç geliyorsun hatta henüz gelmiyorsun -alkol de kullanmıyom öyle çay içmeye falan birilerine oturmaya gitmiş olayım- hop telefon nerdesin gelmiyon mu. pazar gecesi tv ye bi film bağlarım cipsimi alıyım izleyerek uyuyakalıyım diye anam kapıyı açar yarın işin yok mu yatsana der. der babam der böyle düzenin ameke yani antalya gibi yerdesin ben de arkadaşsızlık sorunu yaşamıyo değilim yine takılabildiğim insanlar var ama ilçelere gezmeye bak siktir et ankara'da ne var bokum gibi şehir. düşündüğünü ben yaptım tavsiyem baboy sen yapma :)

bana da mi lolo
1

mobil görünümden çık