Her gun goruyorum bunlardan, odada biraz kagit fazlasi var. Gecen gun yatagimin ustunde gordum hatta bir tanesini. Kitaplara filan zarar verir mi bunlar? Bir de kurtulmanin yolu nedir?

Gumuscun deniliyormus galiba. Borik asit onermisler.

Kitap bocegi: www.google.com.tr

 

benim evde de görüyorum arada bunlardan. evde bir sürü kitap var henüz herhangi birinde bir zarar görmedim. hatta bir ara bazı kitaplar yerde duruyordu.

oldtimer

eski evde çok oluyordu.

nedeni muhtemelen eski ve tozlanmış kitaplar. emin değilim ama kitapların tozunu almayı filan deneyebilirsiniz.

yatağımda karşılaşıyordum bazen. normalde böcekten tırsarım ama nedense bunlara alışmıştım, bir süre sonra hiç takmamaya başladım askjd.

yeteramadenedimherseyi

rutubete gelir onlar. aşırı ürüyorlar o yüzden hemen önünü almak lazım. bulabilirseniz onlara özel böcek ilacı veya yemi vardı aslında.

lily briscoe
1

mobil görünümden çık