
sorunun cevabını bilmiyorum ama mantıksız bi sistem kurmussun, 4 yıl okuyup güzelce diplomanı almak varken, 3 yıla sabredip 1 yıl daha dişini sıkmadan 2 yıllıga razı olman garip degil mi? bence okulu bitir.


baya baya girdiğin bölümü sevmemişisn abi. hiç istemiyorsan okuma. üşenip 2 yıllık bölüme girmek nedir ya.


okulu bitir, besyoda iyi potansiyel var. 3 senede bitirmen okula bagli; zira bazi okullar belli sayida ders almana izin veriyor + cakismalar yasiyorsun.
besyo da okurken de kenarda calisabilecegin icin sıkıntı yok. oku; bitir. eger o saatten sonra hala memnun degilsen geç degil; bi daha okuyabilirsin.
ama belli dallarda uzmanlasırsan besyo da cok iyi is yaparsin. beden egitimin ogretmenliginden müdür muavini olan cok hoca tanıyorum; bunun yanında tenis dersleri + pilates dersleri gibi şahane işler var.
