arkadan vurmak suretiyle ayağın ebesini siken ayakkabıya karşı ne gibi tedbirler alınmalıdır? pamuk bir çözüm olabilir mi?




 

ayakkabının vuran kısmını çekiçle dövün ben öyle yapıyorum. ayakkabıyı burnu havaya gelecek şekilde yere dikin böylece içten dövebilirsiniz dısarıdan bi deformasyonda olmaz..

adidastan saatmi olur

eczanelerde bu tip sorunlar için silikon aparatlar var.pamuk ta bi çözüm tabi ama bi süre sonra işe yaramaz gibime geliyo..

toshiro

aman diyim pamuk falan koymayin. ozellikle ciddi ayak vurmalarinda su toplayip patlarsa, pamuk cok pis yapisir; cikarirken ecel terleri dokersiniz.. boyle bi vaka olmasa bile ayak hareket ettikce pamuk toplasarak bir nevi ipten olma bir kabus formuna gelerekten ayagi daha beter zkertiyor.

aynen ayakkabinin arka tarafini cekicle ezdikten sonra o yastikimsi aparatlari kullanabilirsiniz. ek tedbir olarak kaliba da koyabilirsiniz. on kisimdan biraz acilma yaparsa basinc azalabilir umuduyla.

dolphingirl

1. pi poşeti su koyun(ince olsun) o poşeti ayakkabının içine koyun. ve son işlem olarak ikisini de derin dondurucuya koyun. ertesi gün çıkartın.
2.ayakkabının vuran yerine yağlı bir el kremi sürün(tercihen nivea:D )
3.ayakkabının vuran kısmına yara bandı yapıştırın.

1 değil 3 çözüm. 3 ü de denendi :D bence cevap budur :D:D

asıl cap ou pas cap benim ama şifremi unuttum

bir daha o kalle$ ayakkabıyı giymeyerek,aytakkabıya kötülüklerin en kötüsünü, kendinize de iyiliklerin en iyisini yapabilirsiniz.

robinbook

çekiçle dibini dövdürmek yerine penseyle sıkmıştım vuran kısmı bir keresinde, o da oluyor. ama öfkeyle, nefretle sıkmıştım.

obez kirpi george

ayakkabının vuran bölgesine bolca vazelin sürün.eğer vuran kısım arka topuk kısmı ise ayakkabının arka taban kısmını -içerden- biraz yükseltin.

ozoz

olabilir.

the bourgeois

bir ayakkabıcıya gidin.. ayakkabıyı kalıba koysun.. 1 gün sonra alın..

slevinkelevra

ayakkabıcılar kolaylıkla hallediyolar bu sorunu. ama kaç tane ayakkabıcı var dışarda?

en rahatı; ayakkabının tabanına (ayakkabının içine, ayağınızı koyduğunuz yere) veya daha düzenli dursun diye tabanlığın altına, topuğunuzun hizasına bir parça karton (veya katlanmış peçete) koyup ayağınızı azıcık yükseltmek. zaten bir kaç milim oynayacağı için hiç fark etmeyeceksiniz bile. ayakkabı ayağınıza alıştığı zaman yeniden normal haliyle kullanabilirsiniz...

lazor

yukarıda yazılanların haricinde şu teknik de var:
bir çift çorabı hafifçe ıslatın, abartmadan. ayakkabıları o nemli çoraplarla giyin evde dolaşın alabildiğine. birkaç gün böyle giyin açılacak o.

quasiromantic

Topuğunuzun altına bişeyler koyun, ayağınız biraz yukarıda dursun. Geçer.

pass
1

mobil görünümden çık