Ben uzun süredir şu kapatıcıyı kullanıyorum: www.clinique.com.tr

Alırken kadın gözümün altına da üstüne de sürdüğü için ben de hep öyle kullandım senelerce. Gözümün üzerine sürdüğüm eyeliner falan da hep göz kapağıma bulaşırdı. Fakat geçen denedim, kapatıcıyı gözümün üstüne sürmeyince bulaşma olmuyor veya çok geç ve çok az oluyor.

Ayrıca sürdüğüm rimeller de gözümün altına çok bulaşıyor. Kısa bir süre sonra zombi gibi dolanmaya başlıyorum etrafta. Demek ki gözümün altına da sürmesem bu kapatıcıyı, oraya da bulaşmayacak. Fakat gelin görün ki benim gözlerimin altı kara, bep yorgun ve hasta gibi duruyor. O yüzden bir şey kullanmam şart.

Bu problemi ortadan kaldıracak bir ürün önerebilir misiniz? Kullandığım rimelleri yves Rocher'den alıyorum. Bir tane de Kiko var ama o da bulaşıyor. Hep waterproof kullanıyorumm

Teşekkürler şimdiden.

 

bu yazıyı ve videoyu tavsiye ederim, çok yardımcı olacağını düşünüyorum.

www.sebibebi.com

siedorf

Goz kapagina kapatici suruldugunu hic gormedim. Eyelid primer kullanabilirsin orasi icin mesela the balm put a lid on it. Bir de likit kapaticilardansa sticklerin daha kapatici oldugunu dusunuyorum mesela max factor erace ve bunun ustune de maskaranin bulasmasini engellemek icin setting powder ya da normal pudran.

Domuz
1

mobil görünümden çık