Az sonra İzmir'den Bodrum'a doğru yola çıkacağız, yoldan çok sapmadan (birazcık sapabiliriz) gidip görülecek, güzel doğası, motosiklet kullanması zevkli olacak yolu olan bildiğiniz yerler var mıdır? Orman, şelale, çiçek, böcek olabilir, hoş kasaba olabilir, şirin ve pek bilinmedik sahil kasabası olabilir.

Şirince'ye daha önce gitmiştik, gitmemiş olsaydık, aradığımıza çok yakın özellikleri var. Foça, Çeşme, Urla, Alaçatı vs gibi yerler de değil aradığımız. Mesela Tire nasıldır, yolu uzatmaya değer mi?


 

karaburunun bir kısmını dolaşabilirsiniz, yolları fazla virajlıdır ama koyları şahane.

freya

Tire ya da ödemişte yol uzatmaya değecek hiçbir şey şok maalesef, belki Bozdağ ve Sarp çevresi ve Birgi tarafları sürüş için zevkli olabilir ama o kadar da sapmaya değir mi bilemem.(Ben sapmazdım şahsen) Ama Didim'e uğrayabilirsiniz mesela...

Tutesh

Kuşadası milli parka ve Bafa gölüne mutlaka uğrayın. Bafa kıyısında kahvaltı yerleri var hem

me gusta

izmir bodrum arası denmiş karaburun diyen var:) arkadaşlar bi haritaya bakın da konuşun en azından. aslında tire fena sayılmaz, derekahve'si var, değirmen şelale restaurant'ı var. onun dışında bafa gölüne bakabilirsiniz, didim'i bilemiyorum da akbük'e gitmeyin yolları berbat durumda ve çok cansız.

victum

ödemiş gölcük yaylası ve gölü.

yayla dediğime bakma 1100 e varmaz rakım.

gis

Karaburun +1
(git: www.canavarkesifte.com)

celik comak

Tire'ye geldik:) Ne yapmalı burada fikri olan?

@victum kıyı şeridini takip ederken arasında kalıyor gibi :D tireye vakit ayırmaktansa rotanın biraz batısına gitmekte sıkıntı olmaz bence.

@gı orda sadece köfte yenir :')

freya

Teşekkürler bilgiler için Kaplan Köyü'ndeyiz şu an.

bozdağ'a çıkın buz gibi suyundan yerime de için.

lancelot du lac
1

mobil görünümden çık