LoL oynamaya yeni başladım sayılır. Nasus'u sevdim, onunla baya oynuyorum. Jungle yapılır mı nasus ile? Pek nasus alan yok, jungle a girdiğini de görmedim.




 

teknik açıdan her champ ile jungle yapılır belli bir competitive seviyesine kadar.
olay viable olup olmadığıdır. genelde daha mobile ve gank yapabilen champları tercih ediyolar jungle için.

crystalsoul

girme, q ile stack yapamadığın sürece etkisiz etkisiz dolaşırsın ortalıkta, slow'u güzel ama mobility 0, solo oynamaya çalış, ama onda da sabırlı olman lazım, ben Warwick ile jungle yapıyorum genelde, tavsiye ederim.

devorgilla the gunslinger

Yapmaya yaparsin ama kendini dezavantaja dusurmus olursun. Nasus'un amaci Q ile yapabildigi kadar stack yapip, late gamede hasar vurabilen bir tank olmak. Jungleda yapabilecegin stack, koridorda yapabilecegine gore cok dusuk.

sAINT

hacı nasusun tek olayı q skilli, yapman gereken tek sey lane de q kasmak. jungle yaparsan yeterince q stackleyemezsin, nasus oynamanın anlamı kalmaz

t joe

11. levelım henüz. heralde o yüzden kimse jungle a gitmiyor neredeyse. nasus ile top solo ben de istiyorum ama işte jungle a gitmeyince kimse iki kişi oluyoruz. o da bozuyor bir miktar oyunu.
warwick açmadım daha :)

harmonikhakaret

amumu ve warwick alacak kadar param var.
jungle oynamak için yanıp tutuşmaktan çok ihtiyaçtan dolayı oynamak istiyorum işte. aynı şey support için de geçerli. ama support oynamak için sanki daha fazla tecrübeye ihtiyacım var gibi.

not: dota 2 oynardım ben. lole yeni başladım ama o kadar acemi değilim.

harmonikhakaret

ww dotadaki ursa'ya pek benziyor. onu biraz oynayım amumu'ya geçerim. asist yapmaktan ben de keyif alırım. üç vakte kadar support oynamayı öğreneceğim zaten. sırayla (:

harmonikhakaret

Level 20 olup da rune seti alana kadar 1-2 istisna haricinde jungle yapmayip duo top oynamak daha bile iyi. Fiddlesticks ve Warwick gibi kendi canini doldurabilen sampiyonlarin varsa git. Yoksa rune olmadan amumu, nasus veya herhangi baska bir sampiyon jungleda cok izdirap olur.

sAINT
1

mobil görünümden çık