[q]
(7) 

sinema paketi

catpat #939591
Evde neredeyse her akşam bir film izleme huyum var ama internetten izlemekten sıkıldım. hd kalitesinde tv den izleyeyim diyorum.
Vizyondan yeni çıkan filmleri falan bünyesinde barındıran geniş arşivinden seçim yapıp dilediğimce televizyondan izleyebileceğim sinema paketi önerisi yaparsanız çok sevinirim.



 

herkes belli şeyleri yazacaktır ancak ben alternatif olması amacıyla sana fil box diye bir şey var diyeyim.

ne olduğunu ben de bilmiyorum ancak fil tv'de reklamları çıkıyordu.

google amcaya bir sor istersen.

ismayil

hd digiturk kutusu al.paketide sinema yap hem oradan bol bol yeni filmler izlersin hemde digiturk dilediğin zaman denen birsey var orada da en iyi film gibi son çıkan film gibi kategoriiler var

porty

turkcell tv kullanıyorum, memnunum, arşivi güzel.

tiny penny

açık ara (bkz: Tivibu ev)

porn star

tvlerdeki çoğu film kırpıla kırpıla kuşa dönüyor. bende internetten izlemeye devam.

inheritance

türkiye'deki paralı platformlar filmleri kesip biçiyor, sansürlüyor. 5 kuruş vermem. gider blu-ray'ini dvd'sini ve hatta vcd'sini alırım/kiralarım, yine de vermem.

orient blue

internetten izlemeye devam et. bilgisayarı tv'ye bağlamadıysan bağla. belki o yüzden sıkılmışsındır. sonra da aç hem reklamsız hem kesintisiz izle filmlerini. bir de bu turkcell tv, tivibu gibi şeylerin sinema kanallarında orjinal dil seçeneği olmayabiliyor. illa film kiralayarak izlemen gerekir ki bu durumda da film başı ücret istiyorlar. bedavaları zaten izlenmiş filmler oluyor. o yüzden sen gel vazgeç bu işten. bağla bilgisayarını televizyonuna rahat rahat izle.

ghaash
1

mobil görünümden çık