
Sakatlik degilse git tabiki ama üst üste ayni bölgeyi calistirma. Tam vucut calisiyorsan bir sonraki güne cardio falan koy.


Klasik kas ağrısıysa bir şey olmaz devam et, dönünce buz kompresi yap geçer.


aynı bölgeyi çalıştırmamak diye bir şey olamıyor ki zaten. üst bölge çalışınca tüm üst bölge az-çok çalışmış oluyor. yani bugün ön kol ya da omuz çalışsam da göğüsüm de etkilenecek bundan mutlaka. kaldı ki benc press var bugün :/


bench press girmeyebilirsin. hatta bugünü hafif bir kardio antrenmanıyla değerlendirmek daha iyi olacaktır. Hem hamlık ağrısına iyi gelir hem de çalışılan bölge dinlenir.
not: ağrının hamlık olduğunu düşünerek yazdım.


eğer ciddi rahatsılık duymuyorsan, gittiğimde sakatlanırım demiyorsan bence git çünkü gerçekten çivi çiviyi söküyor. ama kendine de aşırı yüklenme. biraz vücudunun açılmasını bekle.


eveeet dün gittim spora bench press de dahil yine deli gibi çalıştım ilk başta biraz ağrı oldu ama sonra hemen ısındım. şu an da hiçbir ağrı sızı yok. kısacası çivi çiviyi söktü spor iyi geldi:)
