Selamlar. Amazon'dan bir ürün aldım ama ürünü yanlış gönderdiler ben de irtibata geçtim. Geri istediler ve para iadesi vereceklerini söylediler. Şimdi benim hangi kargoyla, nasıl göndermem gerekiyor? Yurtdışına alıcı ödemeli kargo gönderebiliyor muyuz? Nasıl oluyor? Teşekkürler.




 

Merhaba,

Amazon'a mail atıp, Türkiye'den bu tip durumlarda en az sorun yaşadıkları kargoyu sorabilirsiniz??

cbe

Sorun olmasından yana bir korkum yok ama ücretli diye biliyorum. Bugün aras kargoya sordum mesela, ücretli yolluyorlardı. Yani ürünü geri yollarken bir de ona mı para vereceğim? Versem de sonradan amazon o parayı iade ediyor mu acaba?

Dynamole

Sevgili dynamole, duyurudan once pek sevgili arkadaslariniza sorsaniz yardimci olabilirlerdi. Neyse buradan yardimci olayim. Kargo parasini gonderirken sen oduyorsun, onlar kargo miktarini urun ellerine gectiklerinde iade ediyorlar.

düşünüyorum öyleyse vurun

ptt ile gönder alıcı ödemeli.

losev bagiscisi

müşteri hizmetlerine kargo ücretinin çok yüksek olacağını, yapabilecekleri bir şey olup olmadığını soran bir mail atın. bu durum onların hatası olduğundan dolayı yardımcı olup kargo ücretini amazon'un ödemesini sağlayan bir barkod yollarlar büyük ihtimalle, onu çıktı alıp pakedin üstüne yapıştırırsınız, ups veya neyle çalışıyorlarsa onlar da gelip evinizden alırlar.

diabolus79

onlar neyle yollası? usps ileyse sen de ptt ile yolla

argent dawn
1

mobil görünümden çık