Benzer ağır alerjik birileri var mı? Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?

Aerius veya Crebros alıyorum. Üzerine Avamys veya Nasonex sıkıyorum.


Aerius +1


Az önce bir KBBciye ulaştım, desmond+nasonex+diprospan önerdi bana da. Diprospan bir kereliğine yapılan bir iğneymiş(sizin de işinize yarar belki). Nefes alamayınca çok uyuyormuşuz.


aerius hayvan gibi uyku yapar gece içmek gerekir ki bu da gündüz alerjinin devamına yol açar.
ayrıca bahsettiğiniz şeyler bahar alerjisiyle alakalı değil 10 senedir ilaç kullanıyorum ordan biliyorum. doktora danışmalısınız.


Bu belirtiler, bizzat bahar alerjisi; burnun kırık olduğu için de daha ağır geçiyor dedi doktor. Benim gözlerimde alerjik bunu da göz doktorum her gittiğim de söyler. Bünye hassas sonuç bu.


toz polen ev akarı alerjim var evet. zyrtec kullanıyorum ben.


Uyku yapıyormuş evet, ben de uyumamam lazım, uyku yapmayan var mı dedim, tabi var dedi yukardkileri söyledi.


aerius uyku yapmayan bir selektif H1 reseptör antagonistidir.
uyku yapan için-> Avil
Kestine ve Deloday da şu anda aklıma gelen diğer seçenekler.
Deloday ile Aerius'un içinde aynı madde var.
Ayrıca da dedikleri gibi bir burun spreyi fayda edecektir. Burun spreylerini 5-6 günden fazla kullanmanızı önermiyoruz ama.


levmont kullanıyorum. en son 35 liraya aldım. Uyku yapmıyor ama fark ettim ki gece kabus goruyorum bide libidoyu düşürüyor haberiniz olsun
