
E tablet deterjanlarda tuz var zaten ki. Onlardan kullanmiyor musun sen?


hepsi 1 arada tabletlerden kullan. ekstra bişi koymana gerek kalmıyor o zaman


Makine tuz yok işareti veriyor devamlı. Şu en altta kapağı açıp konulanlardan.


Tablet deterjan ayari yok mu? Minik bir tus oluyor genelde tablet deterjan koyduğunda ona basiyorsun, isaret vermiyor.


bizim makine eskiydi, tuzu az kalınca tabaklar kaşıklar yağlı yağlı sabunlu gibi kaygan çıkıyodu. tuz atınca düzeliyordu.
ayrıca bimde bir lira mı ne.


Bizimkinin de tuz isigi yanıyor devamlı. Kapatmak için bi ayarı da yok. Ama hic tuz kullannmıyoruz. Fairynin tabletlerinden kullanıyoruz.
Tuz sudaki kireci önlemek için kullanılıyor sanırım. Fairynin tabletlerinde tuz etkisi de var zaten.


Tuz suyu yumuşatıyormuş sanırım. Bizim makinenin kullanma kılavuzunda eğer şebeke suyunuz çok sert değilse tuz kullanmadan da çalıştırabilirsiniz yazıyordu. Bardakların falan çizilmesini engelliyor sanırım ama emin değilim :) Ben de tuzsuz çalıştırıyorum ama tablet deterjan kullanıyorum. Onun içinde ardır heralde dedikleri gibi.


Tablet deterjan kullanıyorum, hepsi bir arada olanlardan. O ışık hep yanıyor, yapacak birşey yok.
