eklediğim resimlerdeki gibi etamin kolye yaptığımda kullanmak için 1", 2", 2.5" gibi boyutlarda minyatür kasnaklara ihtiyacım var. başta eminönü olmak üzere hobi malzemeleri satan yerlere sordum bundan tr.ye getirmiyoruz talep yok dediler. yurt dışından almaya kalksam kargosuyla falan çok pahalıya geliyo. bu kasnak yerine çerçeve şeklinde kullanabileceğim başka bişey var mı? şunu şöyle yaparsan işini görür şeklinde yol göstermelere ihtiyacım var.




 

Plastik kapak.

safsafinaz

etrafına dikkatlice bakarsan bir çok şeyi kullanabileceğini görürsün.
mesela masamdaki bant bile gözüme çarptı benim.

teritori

@teritori ama yalnızca dış kısım değil ki iç içe geçebilen 2 parçadan oluşması lazım ki kumaş arasına sıkışsın. bant da bulamadım ofiste bakayım dedim de iç kısmında öyle çıkıp araya kumaş sıkıştıracak bi yer var mı ki?

kakamelsokoban

ebayden bakın ucuza bulursunuz çinliler satıyordur kesin kargo bedava oluyor çoğu çinli satıcıda

argent dawn

yuvarlak bir şeyi teritori nin dediği gibi bantı mesela kullan kumaşı üstüne koy gerdirmek içinse paket lastiği kullanabilirsin cırt kablo bağları var onu kullanabilirsin. paket lastiği yoksa bulaşık eldivenin bileğini kesebilirsin. kumaşı banta koy paket lastikleri ile gerdir.

mr fusion

Meark ettim, işleme bittikten sonra, nasıl tamamlanacak? Nasıl kolye olacak yani, etrafına ne geçireceksin?

old possum

@old possum esas sıkıntı o zaten bu resimdekiler çerçeve gibi olduğu için kumaşı ona takıp yapıyosun sonra zincir taktın mı iş tamam. benim de böyle kolye yapmaya müsait bir şey bulmam lazım ama bulamadım. sadece işleme aşamasında olsa küçük boy kasnaklar da işimi görür ama pinterestte geziyorum şimdi. şişe kapaklarından yapanlar var onları inceliyorum.

kakamelsokoban

@krem peynir evet 1 numara kasnakta yapayım gitsin en iyisi, diğeriyle uğraşana kadar işlemesi biter bile. o kolye uçlarından ben de gördüm hatta arkadaşımda varmış akşama getirecek haftasonu evde deniycem bakalım

kakamelsokoban

tamam bitirince yollarım :)

kakamelsokoban

pastelmecmua.com

buradaki minyatür kasnakların çapı 6 cm ama eğer iletişime geçerseniz belki istediğiniz ebatlarda da minyatür kasnak bulabilirler.

microfiction
1

mobil görünümden çık