
Şimdi vakit yaklaştıkça göt korkusu arttı. Bu noktada bizim kuşanmamız gereken silahlar nedir ? Sadece "olur" veya "izin" verdiğimiz zaman mı gönderme hakları olacak. Ben mesela imtiyaz vermediğim sürece gönderme hakları var mı?
Mesela ekte bir ipnelik varmış gibi hissettiğim mesaj. ALMAMAK için de bir şey yapmam gerekiyor mu? Gelen mesajı okuöadan bile silebilir miyim?

valla bence en güzeli hiç kaale almayın.
mesaj atan olursa:
"ben artık izin vermiyorum aksi takdirde şikayetimi gerekli yerlere yapacağım.siz düşünün artık" deyip.
benim stratejim bu açıkçası
edit: bana da ibnelik var gibi geldi


Bunu geçen ben de sordum, hiçbir şey yapman gerekmiyor. Zaten bu çakallığı yapan yerler de akıllanıyor. Little Caesars da bu tarz bir mesaj atmıştı bana, ertesi gün uyardılar belli ki akıllandı, şimdi sms almak istiyorsanız bize mesaj atıp onay verin demeye başladı. Sen bunları görmezden gel, hiçbirisine izin vermedin zaten, vermediğin izni de iptal etmene gerek yok.


kanunen cevap vermediğinizde otomatik istemiyorsunuz demek oluyor. şark kurnazlığı bu. seve seve şikayet edebilirsiniz


@argent dawn şikayet nereden gerçekleşiyor. Bununla ilgili şikayet sadece mahkeme yolu ile mi? BTK üzerinden mi?


yetkili kurum gümrük ve ticaret bakanlığı. bu arada alışveriş yaptığınızda gelen onay mailleri vs kapsam dışında. reklam olarak adlandırılıcak smslerin gönderilmesi yasaklanıyor.


bir de tabi virüslü link gönderme ihtimalleri de var bu şekilde :/
