Merhaba,

Ak-Saray, diyanet işleri başkanının jakuzisi, makam aracı, yeni cumhurbaşkanlığı uçağı vs, Bildiğiniz bu tarz fuzuli harcamaları tutarlarıyla yazabilir misiniz? CHP'ye kaynak bulucam :)


 

:) CHP kendi bütçesini harcasa yeter aslında. Her seçim döneminde "paramız yok abey" moduna giriyorlar. Nasıl paraları olmaz anlayamıyorum.

Diyanet işleri başkanının jakuzisi mi varmış?

Cevap olarak;

- "Kaç-Ak Saray’ın maliyetleri ile ilgili bir maliyet kalemi oluşturulduğunu ifade eden Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, sarayın elektrik, su, doğalgaz, ısıtma, soğutma, temizlik, peyzaj giderlerinin aylık 21 milyon lira olduğunu açıkladı."
- www.muhalefet.org

sheridans

burada şu kadar harcandı diye trolleseler seni ...

1917

ben anlamıyorum bu muhabbeti.
patates ilk defa bu kadar pahalı olmuyor. 2-3 sene evvel de stoktan çıkan yamyassı çürük patatesler vardı misal. gıda aşırı pahalanmış. et zaten öyle. iç pazarda alabilen alsın mantığı hakim. bira gibi alkollüler aşırı lüks. yani hayat pahalılığını azaltmak yerine maaş arttırmak.. yapamayacağını biliyoruz, kimse yapamaz, ben seloya vericem selo da yapamaz. ama hayat pahalılığından örnek versek daha iyi değil mi? sonuçta akp hangi ürüne vergiyi azaltsa o ürünün ticaretini yapan bir akpli vekil çocuğu türer (mısır, pastörize yumurta vs). akp hangi ürünün vergisiyle teşvikiyle oynasa da o ürün direkman bize girer?

kargn

www.alsanakaynak.com

hala mi ceren yahu
1

mobil görünümden çık