gezi parki ve oncesi donemde saglam gruplar geliyordu. sonraki sene de hadi yine iyiydi de 2015'in yaz festivallerine bakiyorum, one love mesela; 37 tane grup calicak 2 gunde ama ancak 1 tanesine falan "vay, geliyomus, kesin gideriz" diyebiliyorum. eksifest keza; manu chao'dan selda bagcan'a geldik. bu ulkeye arctic monkeys geldi, franz ferdinand geldi, two door cinema club geldi, foals geldi editors geldi en azindan ya, neden yurtdisinda posterlerin minik puntoyla yazilan gruplari lineup olmaya basladi tum festivallerde?




 

Cunku alkol firmalarinin sponsor olmasi yasaklandi.

halitkin

çünkü bu memleket bok gibi. aklıma ilk gelen şu son şeylerden sonra içki firmalarının sponsor olamaması bir neden olabilir mesela. emin değilim net bilen varsa düzeltir ama efes blues fest vardı izmit'e bile gelmişti bir sefer. izmit diyorum bak. ramazan yaza denk geliyor, insanlar organizasyon yapmaya korkuyordur belki o zaman diliminde. palalılar basar falan bombok ülke.

ülkenin dğousu güneyi çılgın karışık. teröriklerden korkuyor olabilirler. adam cillop gibi avrupa'da yapar turnesini neden gelsin? zaten bira olmuş 10 lira. festival mi kaldı gençliğimizi yediler

nickimin hakkini veremedim

sponsor yasağından sonra hm konserlerine sevinmekten çok organizatörler adına üzülür oldum, adamlar bu sefer ne kadar battı acaba diye..

manuel mandalina

teror bu isin hikayesi. sponsorluk kisitlamalari ve bu memlekette eglence kulturunun olmamasi gibi seyler.

zibilyon tane kisitlama vb var sanat etkinlikleri ve festivaller icin. baksana coca cola bile festival yapmiyor. 2 sene de 1 olacak derken tamamen hikaye oldu.

bence sorun faiz lobisi. dfjsljsd

kobretti

headbangers weekend bu sene çok sağlam. ayrıca yerel konserleri takip etmeni öneririm.

violence

gerekli şeyler söylenmiş ben de bir şey ilave edeyim aslında spesifik örnekler verilmiş ben genelliycem; türkiye'nin yasal düzenlemeleri hiç kolaylaştırıcı değil aksine zorlaştırıcı oluyor bu tür organizasyon işlerinde. e organizatörler de haliyle uğraşamıyorlar çok fazla.

proletarier aller lander vereinigt euch
1

mobil görünümden çık