Günlerce, haftalarca, aylarca kafanızı ütüledikten sonra, en sonunda bir adet Xperia Z2 edindim :D program yüklemelerini, özellik keşfetmelerini filan yapıyorum şu an ama, bir yandan da Lollipop güncellemesini indiriyor arka planda. Kullananlara sorayım, güncellemek ne kadar iyi olur? Artısı, eksisi nedir? Yapayım mı yapmayayım mı :)




 

Ben de Z3 var. Lollipop güncellemesini aldım. Ancak 5.1'i beklemeni öneririm.

leo1905

bildirimlerini tuş kilidini açmadan ekranda görmek istiyorsan, farklı kullanıcı hesapları oluşturmak istiyorsan güncelle. bildirim çubuğundaki butonları istediğin gibi yapılandırmak istiyorsan, örneğin sessiz butonunu bildirim çubuğunu çekince görmek istiyorsan güncelleme. bunun haricindekilerde çook farklı bir şey yok, hele ki sen kitkat'a alıışmış değilsin. bildirim ekranı bence biraz daha işlevsel olmuş ama kişisel bir şey, yutub'ta falan var nasıl göründüğü.

çok arada kaldıysan güncelleme, telefon kitkat'la problemsiz çalışıyorsa devam et, problem başlarsa güncellersin.

baba jo

Performans açısından nasıl bir faydası var peki arayüzler vs. dışında?

sevgikusunkanadinda

belirgin fark yok, hatta belki hiç yoktur benchmark araştırması yapmadım ama olsa bile zaten üst performansla çalışan bir cihaz, gözle görülmesi çok zor. şarj konusunda ise bekleme modunda, yani ekran kapalı bir şey yapmıyorken, şarj belirgin derecede daha çok gidiyor. yoğun kullanım açısından diğeriyle karşılaştırmadım ama eksi bir durum söz konusu değil.

baba jo
1

mobil görünümden çık