
üzüldüm benim de sol kolum kırıldı maçta.
yapcak birşey yok maalesef. ilk gece en berbat ağrıların olduğu gecedir. yaşşa küçük olduğu için tahammül etmesinide beklemiyorum zaten.
belki işe yarar uyumasına diye film felan izletseniz? sonra birde yastık koyun göğsünün üstüne elini yastıgın üstüne koysun öyle uyumaya çalışsın. askılık felan varsa daha iyi derim.
tekrar geçmiş olsun. inşallah bilen biri varsa daha iyi tavsiyeler verir.
edit: o gece ben de uyuyamamıştım ağrıdan .


uyku ilacı değilde agrı kesici verebilirsiniz. yükse dozda olmadıkca bir şey olmaması gerek.


ağrı kesici bir işe yarar mı bilmiyorum ama alacaksanız parol alın. en fazla parasetamol içeren o. en etkili ağrı kesici yani.


ağrı kesici verilebiliyor benim de sol kolum kırılmıştı ama sürekli ağrı kesici kullanmasına gerek yok.


korkutmak gibi olmasın ama bi arkadaşımın kolunu alçıya alırken içine pamuk koymayı unutmuşlardı çok eskiden..umarım saçma sapan bişey yoktur..doktoru aramak? ya da gitmek?
